De Vereniging

In het korps van de Scheepjeswolharmonie zetten de muzikanten tijdens optredens hun beste beentje voor om de 'Schup' hoog in het vaandel te houden bij publiek en organisaties. De herkenbare klanken en het sierlijke marine-uniform van het omvangrijke korps bezorgen de toeschouwers elke keer weer enthousiasme, gezelligheid en een onvergetelijke indruk van ons korps. We zijn een graag geziene gast; jaarlijks terugkerende optredens bij evenementen staan volop in onze agenda.

De Scheepjeswolharmonie telt in totaal ongeveer 40 leden, zij zijn verdeeld over verschillende onderdelen welke in diverse samenstellingen optreden. Het optredende korps van de Scheepjeswolharmonie bestaat uit het harmonieorkest en de slagwerkgroep. Verder biedt de vereniging mogelijkheden tot muzieklessen via de muziekschool.