Thema concert "Oude liefde roest niet" op 29 oktober.

Zaterdag 29 oktober zal de Veenendaalse Scheepjeswolharmonie haar korpsconcert verzorgen in de Regenboogkerk te Veenendaal.

Dit jaar heeft het korpsconcert als thema ‘Oude Liefde Roest Niet’, waarin oude bekende nummers ten gehore worden gebracht.
Alle onderdelen van de vereniging (harmonie, slagwerkgroep en Scheepskids) komen naar voren en zetten alles in het werk om u/jullie te laten genieten van de verschillende bekende muziekstukken.

Oproep voor korpsbegeleiding

Wie is er bereid om de korpsbegeleiders te helpen bij de korpsbegeleiding? Het gaat hierbij om ondersteuning aan het korps in de vorm van begeleiding op de weg of om ervoor te zorgen dat het korps bij een optreden van de nodige attributen wordt voorzien. Het is leuk en nuttig werk en geeft je bovendien de gelegenheid om wat meer van het korps en haar optredens te zien.
Ook hier geldt dat bij meerdere aanmeldingen, de inzet voor de begeleiders beperkt zal zijn.